Klantbeoordelingen

Hieronder ziet u de beoordelingen van onze garage. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,0 op basis van 477 beoordelingen. Wilt u zelf een beoordeling achterlaten? Klik dan hier om naar de website van Klanten Vertellen te gaan en uw beoordeling te plaatsen.

10
Edwin Heemskerk
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Snel en fijn geholpen
5
Mark van Dijk Uitgeest
Service -
Deskundigheid -
Prijs / kwaliteit -
Ondanks dat ik zeer tevreden ben over de klantvriendelijkheid en de manier waarop ik geholpen word, heb ik het gevoel dat het erg druk is waardoor ik het idee krijg dat er her en der word afgesneden en hierdoor zaken onbehandeld blijven. Ik heb bijvoorbeeld begin dit jaar mijn parkeersensoren na laten kijken maar 2 dagen later had ik weer storing. Dit kan natuurlijk altijd gebeuren maar ik baalde er wel van, Vervolgens laat ik een grote beurt doen rond mei en word ik gebeld dat de auto klaar staat eind van de dag, blijkt tijdens het ophalen dat de kleppendekselpakking lek is en het thermostaathuis vervangen moet worden, mijn oude garage had dit gewoon telefonisch besproken en direct vervangen maar hier moest ik weer een afspraak maken. Geeft een gevoel van haasten en dat er geen tijd was voor de reparatie. Tijdens het ophalen vroeg ik was de kosten waren voor zo'n reparatie maar dit kon de medewerker mij niet vertellen, op de vraag of het kwaad kon om zo verder te rijden kreeg ik het antwoord dat dit geen kwaad kon en dat de auto alleen wat meer olie zou verbruiken. Nog geen week later heb ik een abonnement bij de ANWB af moeten sluiten voor 200,- omdat ik emissiestoring kreeg omdat 2 van de 4 buggie's verzopen waren en de auto hierdoor nog maar op 2 cilinders liep. Daarnaast heb ik in januari tijdens de APK 4 banden laten vervangen, sinds die tijd hobbelt de auto en heb meerdere keren aangegeven om dit na te kijken, helaas zonder succes. Ik heb dit bij een andere garage nagevraagd en na opnieuw balanceren en uitlijnen was dit direct verholpen. Nogmaals het kan zijn dat ik gewoon pech had maar al met al heb ik het niet als prettig ervaren en heb ik besloten naar een andere garage te gaan.
9
Martin UITGEEST
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 9
Afspraak gemaakt, duidelijk gemaakt wat ik graag wil dat er moet gebeuren aan de auto + APK. Prima afgehandeld, op tijd de auto klaar, duidelijk wat er is gedaan, factuur goed beschreven. Hele aardige medewerkers.
10
Richard Uitgeest
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Top
10
Familie Gijsbers Uitgeest
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
We kunnen altijd bij jullie terecht. Overleg is ook altijd mogelijk. Ik vind jullie een fantastisch bedrijf. Altijd vriendelijk personeel met veel kennis. Goed van vertrouwen.
10
Simone Castricum
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
We waren op zoek naar een bus om deze te laten ombouwen naar een camper. Er is voor ons veel energie gestoken in het zoeken en ze hebben een zeer knappe bus voor ons gevonden.
9
peter kransberg UITGEEST
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 8
Ik ben naar de garage gereden en werd direct geholpen. Er zat een stalen pen in mijn band. Deze is direct verwijderd en de band is gerepareerd. in totaal moest ik € 20 afrekenen. kort om , snel geholpen bij ongeplande afspraak waarbij de prijs echt heel redelijk is. Mannen nog bedankt Groet Peter
9
Geachte heer Pieter van Driel Uitgeest
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 9
Goede garage met vriendelijk, behulpzaam en vakkundig personeel. Ook nog zeer betrouwbaar. Aanrader om uw auto aan ze toe te vertrouwen.
10
Geachte heer joost Castricum
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Professioneel en gedegen vakmensen en super snel geregeld allemaal. Top bedrijf ebook nog eens zeer vriendelijk.
10
J.G.Brasser UITGEEST
Service 10
Deskundigheid 8
Prijs / kwaliteit 9
Altijd vriendelijk geholpen en vakmanschap.
laden...